DOA ....

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".
1 Oktober 2012


OFFER MENARIIKKK..!!!!


http://1.bp.blogspot.com/-2uUKihM93xA/Th0OM3vuXMI/AAAAAAAAAQ0/PrmWqen4weE/s400/dapple.png


OLYMPUS DIGITAL CAMERA+OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 KOTAK D'APPLE FIBER 
+
2 KOTAK TRY 2 SLIM
             
= RM165.00 ( TERMASUK POS )

HARGA ASAL = RM209.70

D’Masha D’Apple Fiber USA Formula
 ( RM69.90 )
Organic Apple Fiber + Collagen + Apple Stem Cell
.
http://4.bp.blogspot.com/-jMsd64tezp8/Th0ONAmYeNI/AAAAAAAAAQ8/wqI4ksFzO04/s400/slideimg1.png
.
Kandungan Sekotak : 15 sachet x 10 gram
.D’Apple Fiber (Collagen + Stemcell) : Produk Perlangsingan Diri – Penyelesaian masalah perut buncit / sembelit lelaki dan wanita.
D’Apple Fiber (Collagen + Stemcell) perut kempis tidak menggelebeh dengan formula unik semulajadi D’Apple Fiber kaya dengan serat. Disyorkan kepada sesiapa yang menghadapi masalah perut buncit, sembelit, terlebih berat badan dan nafas berbau. Pengambilan yang teratur, satu paket selepas makan malam akan melalui pembuangan yang lawas tanpa cirit-birit. Produk ini hasil penyelidikan yang terbukti dapat membantu mengatasi masalah perut buncit dan sembelit tidak kira lelaki mahupun wanita.
D’Apple Fiber (Collagen + Stemcell) perut kempis tidak menggelebeh dengan formula unik semulajadi D’Apple Fiber kaya dengan serat. Disyorkan kepada sesiapa yang menghadapi masalah perut buncit, sembelit, terlebih berat badan dan nafas berbau. Pengambilan yang teratur, satu paket selepas makan malam akan melalui pembuangan yang  lawas tanpa cirit-birit.

TRY 2 SLIM (RM69.90)

Kini D'Masha mempunyai teknologi terbaru satu kelainan yang mesti dicuba bagi yang mengalami masalah berat badan (obesiti). Sekiranya anda sedang tercari-cari produk diet atau formula untuk turunkan berat badan Try 2 Slim adalah jawapan yang tepat.

Formulasi Try 2 Slim yang berharga RM69.90 adalah minuman yang sempurna bagi yang inginkan badan yang langsing secara sihat bertindak memberikan rasa kenyang atau mengurangkan pengambilan makanan, membantu menguruskan badan tanpa kegemukan semula.

Produk ini mendapat kelulusan kementerian sebagai suplemen pemakanan, halal dan selamat digunakan.

Formulasi daripada ekstrak roselle, aloe vera dan mirifica kaya dengan khasiat untuk tenaga dan memberi rasa kenyang semulajadi tidak kira bila waktu yang diperlukan, anda boleh tentukan bila masa anda mahu diet sama ada pagi, tengahari atau malam.

Bancuh satu paket dengan segelas air suam atau sejuk biasa dan diminum. Roselle mengandungi vitamin C, D, B1 dan B2 serta kaya anti oksida 100% semulajadi dan dirumus dengan teliti. Atasi obesiti dengan Try 2 Slim serta pengambilan yang disyorkan.

Untuk kesan yang lebih efektif pengambilan bersama D'Apple Fiber amatlah disyorkan kerana D'Apple Fiber mempunyai serat yang tinggi dalam proses pembuangan lemak yang tidak diperlukan, manakala Try 2 Slim mengawal pemakanan yang berlebihan menyegar dan mengembalikan tenaga dan mencergaskan minda. Diet ada dengan Try 2 Slim dan pembuangan dengan D'Apple Fiber untuk langsing.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan