DOA ....

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".
22 Oktober 2012

KAPSUL SNE


 Selain boleh diambil oleh sesiapa sahaja tanpa mengira usia, jantina, keadaan kesihatan dan pada mana-mana peringkat kehidupan, ia juga memiliki satu keistimewaan unik. Salah satu kelebihan yang terdapat pada kapsul SNE ialah kemampuannya mengesan penyakit. Caranya, letakkan kapsul SNE di bawah lidah dan tunggu sehingga ianya larut. Apa yang anda rasai itu menggambarkan keadaan tubuh badan anda (sebenarnya, kemam kapsul SNE tak sampai seminit pun anda sudah boleh rasa dan menilai sendiri di mana tahap kesihatan tubuh badan anda..)

Kapsul SNE merupakan sejenis supplement pemakanan yang sempurna dan seimbang, dirumus secara khusus untuk menentang enam punca utama yang menyebabkan manusia sakit dan tua. Ia mengandungi tidak kurang daripada 200 jenis nutrien dan bahan bioaktif, yang mempunyai kadar aktiviti sebanyak 90% dan ke atas. Molekulnya adalah sangat kecil dan padat, di mana kepadatannya adalah 5 – 10 kali lebih tinggi berbanding dengan bahan-bahan biasa.

Kapsul SNE tidak menggunakan sebarang pengawet, bahan pelekat atau perisa tiruan, malah tidak mengandungi yis, gandum, gula, garam, protein soya, susu, telur dan produk tenusu. Ini menjadikan ia begitu unik dan sesuai untuk semua jenis diet berpantang dan alergi. Kapsul lembut SNE diperbuat daripada minyak sayuran yang diekstrak daripada koloid cendawan. Ia mengandungi ion-ion ferum yang boleh meminimumkan pencemaran dan kebasahan bekas yang digunakan.
 JIKA BERMINAT :
HARGA RM 220.00 / KOTAK

Tiada ulasan:

Catat Ulasan